Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
09 жовтня 2020 12:51

За рішенням командувача операції Об’єднаних сил відкриті для пропуску через лінію розмежування три КПВВ.

Відповідно до осіннього графіку контрольні пункти функціонують щоденно з 07.00 до 18.30.

Російські збройні формування продовжували блокування руху через дорожні коридори на Донеччині. Так, навпроти контрольного пункту «Новотроїцьке» цього тижня окупанти здійснювали пропуск лише двічі. Станом на 12.00 сьогодні 11 громадян та 1 транспортний засіб потрапили на контрольовану територію, водночас 45 громадян та 9 транспортних засобів прослідували до тимчасово окупованої території України.

Рух через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка» був повністю заблокований з боку окупантів.

Після ліквідації наслідків масштабної пожежі на Луганщині, контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» відновив роботу в штатному режимі. З 9.00 5 жовтня до цього часу через даний КПВВ на тимчасово окуповану територію України прослідували 4021, а на контрольовану територію 3170 осіб. Зазначимо, що після відновлення роботи контрольного пункту, пасажиропотік на даному напрямку зменшився майже вдвічі, у порівнянні з минулим тижнем.

Крім того, цього тижня через КПВВ «Станиця Луганська» Управлінням верховного комісара ООН у справах біженців до тимчасово окупованої території, для потреб цивільного населення, було передано засоби медичного захисту та дезінфікуючі засоби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси