Поплили без кругів. Відчайдушні нелегали одягненими кинулися у Західний Буг

НАЗАД
07 жовтня 2020 11:49

На українсько-польському кордоні затримали турка, сирійця та вірменку, які, одягненими тікали від правоохоронців через річку.

Учора пізно ввечері патруль відділу «Амбуків» Луцького загону почув на березі Західного Бугу підозрілий шум. З’ясувалося – невідомі насосом качали плавальні круги. Під час спроби затримати непроханців, ті кинулися у річку. На березі вони залишили рюкзаки з особистими речами – мобільні телефони, 1400 $, а також насос та два надувних круги, за допомогою яких планували дістатися сусіднього берега.

Співробітники Держприкордонслужби негайно організували взаємодію з польськими колегами, які затримали двох чоловіків та жінку в мокрому одязі. Один з чоловіків виявився громадянином Туреччини, інший – Сирії, а жінка – вірменкою.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та коло осіб, можливо причетних до незаконного переправлення осіб через кордон. Питання щодо передачі затриманих в Україну за угодою про реадмісію, буде вирішуватися під час прикордонно-представницької зустрічі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси