Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
25 вересня 2020 13:28

За рішенням командувача операції Об’єднаних сил відкриті для пропуску через лінію розмежування три КПВВ. Відповідно до осіннього графіку контрольні пункти функціонують щоденно з 07.00 до 18.30.

Пропускні операції у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» здійснюються щоденно. За тиждень в  цьому КПВВ на тимчасово окуповану територію України прослідували 10 889 осіб, а на контрольовану територію 8774 осіб.

Російські збройні формування продовжували блокування руху людей через гуманітарні дорожні коридори з тимчасово окупованою Донеччиною. Так, навпроти контрольного пункту «Новотроїцьке» за тиждень окупанти розблоковували рух двічі. У цей період 166 громадян та 23 транспортні засоби потрапили на контрольовану територію, водночас 467 громадян та 61 транспортний засіб прослідували до тимчасово окупованої території України.

Рух через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка» був повністю заблокований з боку окупантів.

Крім того, цього тижня через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованого Донецька прослідували 8 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Для потреб цивільного населення міжнародна організація направила продуктові та гігієнічні набори, будівельні матеріали. Загальна вага гуманітарного вантажу склала понад 171 тонну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси