Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
21 серпня 2020 14:17

КПВВ «Станиця Луганська» продовжує функціонування в штатному режимі. Щоденно здійснюється пропуск осіб з 7.00 до 20.00. Сьогодні, станом на 12:00, КПВВ перетнуло 1540 осіб.

Також сьогодні окупанти розблокували рух у КПВВ «Новотроїцьке», станом на 12-ту годину на тимчасово окуповану територію прослідували 5 автомобілів та 79 осіб, а на контрольовану територію пропущено 2 автомобілі та 14 осіб.

Заблокованим, з боку окупантів, залишається рух у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка».

Нагадаємо, що на період дії карантину, в Донецькій та Луганській областях забороняється перетин лінії розмежування у контрольних пунктах в’їзду-виїзду іноземцями та особами без громадянства без наявного полісу (свідоцтва, сертифікату) страхування, що виданий страховою компанією, зареєстрованою на території України та покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, та діє на строк перебування в Україні.

Крім того, громадяни, які прямують з тимчасово окупованої території України, будуть проходити безконтактний температурний скринінг тіла та опитування на предмет контактування з хворими на COVID-19.

Варто також врахувати, що громадяни України (крім тих, хто прибуває для вступу у вищі навчальні заклади за програмою «Донбас-Україна) будуть пропускатись лише за умови згоди на проходження самоізоляції, з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома».

Для перетину лінії розмежування в КПВВ громадяни будуть допускатися із засобами захисту органів дихання. Одночасно у контрольних пунктах зможе перебувати така кількість осіб, що забезпечить дотримання соціальної дистанції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси