Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
17 серпня 2020 12:19

Сьогодні пропуск громадян через лінію розмежування здійснюється в КПВВ «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке». Залишається заблокованим, з боку окупантів, рух через контрольний пункт «Мар’їнка».

Станом на 12:00 сьогодні, 17 серпня, через КПВВ «Новотроїцьке» до ТОТУ попрямували 175 осіб і 3 транспортних засоби, а до контрольованої території України – 28 осіб та 3 транспортні засоби. Пропуск громадян з ТОТУ представниками російсько-окупаційних військ здійснюється повільно.

На цей же час у «Станиці Луганській» через лінію розмежування пройшли на контрольовану територію 947 чоловік, а 522 людини прослідували до тимчасово окупованої території України.

Прикордонники та правозахисники продовжують інформувати громадян про можливі ризики непропуску представниками НЗФ, адже головною для прикордонників є безпека цивільних осіб.

Також звертаємо особливу увагу на діяльність шахраїв у так званій «сірій зоні» перед КПВВ «Станиця Луганська», для уникнення негативних наслідків рекомендуємо звертатися по допомогу тільки до посадових осіб безпосередньо в КПВВ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси