Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
16 березня 2020 09:00

Відсьогодні в усіх КПВВ діють додаткові тимчасові обмеження щодо перетинання лінії розмежування.

Так, припинено пропуск через лінію розмежування на виїзд з тимчасово окупованої території України громадян (у тому числі іноземців та осіб без громадянства), які не мають постійної реєстрації місця проживання на контрольованій території України. А громадян (у тому числі іноземців та осіб без громадянства), які мають постійну реєстрацію місця проживання на контрольованій території України – на в’їзд до тимчасово окупованої території України.

При цьому пропуск зазначених категорій громадян до зареєстрованого місця проживання буде здійснюватися без обмежень.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік зменшився хоча і зберігав високу динаміку. Загалом через КПВВ прослідувало 55 тисяч осіб та 5,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 12900 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10725 осіб та 1625 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 10820 осіб та 1850 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4480 осіб та 965 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 16055 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/20; «Мар’їнка» – 0/15; «Новотроїцьке» – 0/0; «Гнутове» –0/10.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники зафіксували шість спроб надання неправомірної вигоди. Громадяни України пропонували за гроші сприяти безперешкодному перетинанню лінії розмежування. Від таких пропозицій прикордонники відмовились та по даним фактам повідомили співробітників Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси