Прикордонники строкової служби присягнули на вірність українському народові

НАЗАД
09 листопада 2019 13:16

Понад 200 військовослужбовців строкової служби присягли на вірність Українському народові.

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені Героя України генерал-майора Ігоря Момота сьогодні, 9 листопада, відбулася церемонія складання Військової присяги.

До складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, усі молоді бійці пройшли курс загальновійськової підготовки та отримали теоретичні знання і практичні навички.

Урочистості розпочалися на стройовому плацу навчального закладу з внесення Бойового Прапору. З гордістю та неприхованим хвилюванням на обличчі, військовослужбовці строкової служби вишикувались в очікуванні одного з найважливіших моментів у своєму житті. Усвідомлюючи важливість та відповідальність слів присяги, молоді прикордонники один за одним присягали на вірність народу України.

У вітальній промові начальник управління професійної підготовки полковник Олег Фігура привітав молодих прикордонників та зазначив, що Військова присяга – це особливий, надзвичайно відповідальний та хвилюючий момент у житті кожного військовослужбовця, а Клятва вірності своїй Батьківщині споконвічно була і залишиться непорушним словом. «Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги», – додав Олег Фігура.

Під час урочистостей священнослужителі освятили та благословили юнаків на військову справу. А завершилась церемонія присяги урочистим маршем персоналу Головного центра та молодого поповнення Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси