Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
30 вересня 2019 08:45

Усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік зменшився у порівнянні з попередньою добою. Загалом через КПВВ прослідувало 32,4 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7945 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6980 осіб та 1410 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6260 осіб та 1355 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2670 осіб та 705 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8495 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 30/40; «Мар’їнка» – 20/70; «Новотроїцьке» – 40/70; «Гнутове» – 20/20.

Учора військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» припинили дві спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, через лінію розмежування намагались провезти взуття та алкогольні напої на загальну суму майже 20 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» щодо безперешкодного переміщення товарів через лінію розмежування. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Громадянина та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Також в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону затримали автомобіль «Мерседес» української реєстрації 2008 року випуску, який був викрадений в Україні та знаходився в базі «Інтерполу». Автівкою керував громадянин України, який прямував з ТОТУ. Транспортний засіб переданий представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси