Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
31 липня 2019 08:27

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним та збільшився відносно попередньої доби. Загалом через КПВВ прослідувало 41,3 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10060 осіб та 1195 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8550 осіб та 1450 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8055 осіб та 1285 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4005 осіб та 855 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10600 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 30/40; «Новотроїцьке» – 20/50; «Гнутове» – 10/10.

Учора військовослужбовці Лисичанського та Краматорського прикордонних загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Станиця Луганська» та «Майорське» припинили дві спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Зокрема через лінію розмежування громадяни України намагались провезти фото та аудіотехніку на загальну суму майже 50 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

У КПВВ «Майорське»  прикордонники зафіксували випадок, коли громадянка України намагалась «домовитися» щодо безперешкодного перетину лінії розмежування. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Громадянку та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси