Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
20 липня 2019 07:07

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 10/40; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 20/50; «Гнутове» – 20/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік залишався на рівні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 47,5 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10795 осіб та 1165 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10325 осіб та 1710 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9020 осіб та 1510 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5200 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 12115 осіб.

Учора прикордонники Краматорського та Лисичанського загонів в КПВВ «Мар’їнка» та «Станиця Луганська» припинили чотири спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Зокрема через лінію зіткнення до тимчасово окупованої території України наші співвітчизники намагались перемістити коштовний смартфон, 157 одиниць автозапчастин, партію одягу і білизни та 52 одиниці тюнерів до телевізорів на загальну суму майже 102 тисячі гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення та прийняття правового рішення.

Також, минулої доби військовослужбовці Донецького прикордонного загону в КПВВ «Гнутове» спільно з працівниками ДФС в ході реалізації оперативної інформації в панелі приладів автомобіля «ВАЗ» української реєстрації виявили 29 банківських карток українського банку, які громадянин України намагався вивезти до тимчасово окупованої території. Банківські картки вилучено встановленим порядком та складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 2043 КУпАП.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітниками Держприкордонслужби на виїзд до тимчасово окупованої території України виявлено невідповідність номеру кузова автомобіля «Субару», 2008 року випуску української реєстрації, з даними, які зазначені в реєстраційних документах. На водія, громадянина України, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Матеріали адміністративної справи та автомобіль передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси