Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
20 червня 2019 07:51

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік залишався на рівні попередньої доби. Загалом через КПВВ прослідувало 44,6 тисячі осіб та 5,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10855 осіб та 1220 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9460 осіб та 1560 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8350 осіб та 1310 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4920 осіб та 1075 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10965 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 70/55; «Мар’їнка» – 20/70; «Новотроїцьке» – 25/50; «Гнутове» – 20/20.

Учора прикордонні наряди Донецького та Краматорського загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» припинили дві спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, через лінію розмежування намагались провезти побутову техніку, смартфони і аксесуари до них та автомобільні сканери, на загальну суму майже 200 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення оформлення матеріалів справ про адміністративні правопорушення.

Крім того, у КПВВ «Гнутове»  прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин намагався «домовитися» щодо безперешкодного переміщення через лінію розмежування вантажу. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Громадянина та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідувало 9 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Для жителів тимчасово окупованого Донбасу направлено продуктові набори загальною масою 179,98 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси