Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
02 червня 2019 07:46

Загальний пасажиро-транспортний потік учора залишився на рівні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 36 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 15/30; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 10/30; «Гнутове» – 20/20.

Загальний пасажиро-транспортний потік учора залишився на рівні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 36 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8558 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7645 осіб та 1415 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6710 осіб та 1307 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3190 осіб та 797 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9900  осіб.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького  загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду одного з автомобілів, що прямував із непідконтрольної території України, виявили товар на близько 20 тисяч гривень. Транспортним засобом намагалися незаконно перевезти поліетиленову ізоляційну плівку. Вантаж передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянка України намагалася «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення товарів за грошову винагороду у розмірі 1 тисячі гривень. На свою пропозицію вона отримала від прикордонників категоричну відмову, після чого порушницю передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси