Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
22 травня 2019 08:24

Усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік мав тенденцію до збільшення. Загалом через КПВВ прослідувало 43,6 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10590 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9485 осіб та 1620 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8310 осіб та 1295 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4505 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10690 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 20/40; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 30/20.

Учора військовослужбовці Донецького, Краматорського та Лисичанського прикордонних загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке», «Мар’їнка» та «Станиця Луганська» припинили чотири спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, через лінію розмежування намагались провезти котельне обладнання, садову техніку, радіоапаратуру та тютюнові вироби на загальну суму майже 130 тисяч гривень. Товари вилучені представниками ДФС для здійснення оформлення матеріалів справ про адміністративні правопорушення.

А в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонні наряди Донецького загону за допомогою спеціального програмного забезпечення припинили спробу переміщення через лінію розмежування мотоциклу «Хонда» української реєстрації, який знаходиться у міжнародному розшуку та був викрадений в Італії. Водія та транспортний засіб передано працівникам Національної поліції для проведення подальших процесуальних дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси