Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
19 травня 2019 07:57

Прикордонники Лисичанського загону з допомогою службового собаки у громадянина України, який їхав через КПВВ «Станиця Луганська», виявили пакунок із амфетаміном.

КПВВ на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил працюють в штатному режимі.

Сьогодні зранку в контрольних пунктах на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/40; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 10/40; «Гнутове» – 10/10.

За минулу добу зафіксовано незначне зменшення загального пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Всього через КПВВ прослідувало 39,6 тис. осіб та 4,9 тис. транспортних засобів:

«Майорське» – 9150 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8775 осіб та 1575 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7040 осіб та 1270 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4185 осіб та 985 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10510 осіб.

Учора прикордонники Краматорського, Донецького та Лисичанського загонів разом із співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська» завадили трьом спробам переміщення товарів з порушенням встановлених правил.

Так, через лінію розмежування намагались провезти фрезер для виготовлення морозива, взуття та тютюнові вироби на загальну суму майже 130 тис. грн.

Товари передано представникам ДФС для здійснення оформлення матеріалів справ про адміністративні правопорушення.

Крім того, в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники Лисичанського загону з допомогою службового собаки у громадянина України, який прямував на в’їзд з ТОТУ, виявили пакунок із наркотичною речовиною, попередньо – амфетамін. Особу та препарат передано співробітникам поліції для подальших процесуальних дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси