Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
09 травня 2019 07:57

У КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» зафіксовано дві спроби підкупу громадянами України прикордонних нарядів Краматорського загону.

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік мав тенденцію до зменшення. Загалом через КПВВ прослідувало 36,7 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9150 осіб та 1255 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8380 осіб та 1560 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7055 осіб та 1295 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3670 осіб та 885 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8480 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/35; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 30/20.

Учора військовослужбовці Краматорського та Лисичанського прикордонних загонів разом із співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» та «Станиця Луганська» завадили двом спробам переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Зокрема через лінію розмежування намагались провезти автозапчастини та медичні препарати на загальну суму близько 30 тисяч гривень. Товари передано представникам ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували дві спроби підкупу громадянами України прикордонних нарядів за сприяння у безперешкодному пропуску через лінію розмежування. Від неправомірних пропозицій прикордонники категорично відмовились. Офіцерами внутрішньої та власної безпеки по Краматорського загону спроби надання хабарів задокументовано. За фактами виявлення ознак вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369 КК України, до Нацполіції направлені повідомлення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до ТОТУ прослідувало 6 автомобілів з вантажем будівельних матеріалів, побутовою хімією та корму для домашніх тварин загальною вагою 115 тонн. Гуманітарний вантаж направлений жителям Донеччини від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси