Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
04 травня 2019 08:04

Усі КПВВ на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрилися вчасно та працюють в штатному режимі.

Учора загальний пасажиро-транспортного потік у порівнянні з попереднім днем дещо збільшився. Всього через контрольні пункти в’їзду-виїзду прослідувало 44,2 тисячі осіб та 5,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10490 осіб та 1275 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9248 осіб та 1588 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7725 осіб та 1395 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4140 осіб та 960 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 12597 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 50/60; «Мар’їнка» – 0/80; «Новотроїцьке» – 15/60; «Гнутове» – 20/20.

Учора військовослужбовцями  Краматорського та Лисичанського загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» та «Станиця Луганська» припинено дві спроби незаконного переміщення на тимчасово окуповану територію України товарів, серед яких компресори до холодильників  та парфуми на суму понад 80 тисяч гривень. Товари, що переміщувались з порушенням встановлених правил, вилучено представниками ДФС для оформлення відповідних матеріалів справи про адміністративне правопорушення.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону з допомогою службового собаки виявили громадянина України, який прямував із непідконтрольної Україні території з наркотиками. Зокрема чоловік ніс два згортки з речовиною рослинного походження та речовиною білого кольору.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Особу та речовини передано співробітникам поліції в Донецькій області. 

Крім того, прикордонники Донецького загону спільно із співробітником ДФС, на в’їзд з ТОТУ, виявили в КПВВ «Новотроїцьке в салоні автомобіля «Деу» георгіївську стрічку.

Поінформовано співробітників Нацполіції про виявлення особи, в діях якої містяться ознаки адмінправопорушення, передбаченого ст.173-3 КУпАП (Виготовлення і пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки) для вжиття заходів за компетенцією. Виявлену заборонену символіку вилучено співробітниками поліції в Донецькій області.

А в КПВВ «Мар’їнка» на виїзд до ТОТ громадянкою України запропоновано прикордонному наряду грошову винагороду у розмірі 1 тисячі рублів РФ за безперешкодний пропуск транспортного засобу з овочами. Громадянку передано співробітникам Нацполіції в Донецькій області.

За даним фактом до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до ТОТУ прослідувало 5 автомобілів з вантажем  продуктових та гігієнічних наборів загальною вагою понад 95 тонн. Гуманітарний вантаж направлений жителям Донеччини від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси