Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
23 квiтня 2019 08:02

Усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним та мав тенденцію до збільшення. Загалом через КПВВ прослідувало 34,9 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8520 осіб та 990 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7015 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5920 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3415 осіб та 830 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9990 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/40; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 50/40; «Гнутове» – 0/10.

Учора прикордонні наряди Донецького та Краматорського загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Мар’їнка» завадили чотирьом спробам переміщення товарів через лінію розмежування з порушенням встановлених правил. Зокрема через лінію розмежування намагались провезти взуття, мобільні телефони, парфуми, медичне обладнання, тютюнові вироби та автозапчастини, на загальну суму майже 215 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Крім того у КрП «Мар’їнка» прикордонники зафіксували спробу надання громадянином України неправомірної вигоди прикордонному наряду за сприяння у безперешкодному пропуску через лінію розмежування. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Крім того по факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», прикордонники направили повідомлення до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси