Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
04 квiтня 2019 08:03

Усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік залишається на рівні попередньої доби. Загалом через КПВВ прослідувало 31 тисяча осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7225 осіб та 980 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6550 осіб та 1190 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 5600 осіб та 1135 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3650 осіб та 875 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7995 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 15/45; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 10/10.

Учора прикордонні наряди Донецького та Краматорського загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» завадили чотирьом спробам переміщення товарів через лінію розмежування з порушенням встановлених правил. Так, на тимчасово окуповану територію України намагались провезти чоловічий і жіночий одяг, предмети антикваріату та ювелірне обладнання, на загальну суму майже 200 тисяч гривень. Товари вилучено представниками фіскальної служби для здійснення оформлення справ про адміністративні правопорушення.

Крім того в КПВВ «Новотроїцьке» військовослужбовці Донецького прикордонного загону на виїзд до ТОТУ виявили автомобіль «Тойота» української реєстрації 2005 року випуску, номер шасі якого було знищено. По даному факту направлено повідомлення до Національної поліції по факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст.290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу». Автомобіль передано співробітникам Національної поліції.

Також через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 8 вантажівок від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Для мешканців Донецької та Луганської областей направлено гуманітарну допомогу (продукти харчування) вагою 160 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси