Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
16 березня 2019 07:51

Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік через лінію зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил продовжував характеризуватися певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем.

Загалом учора через контрольні пункти в’їзду-виїзду прослідувало 45 тисяч осіб та 5,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 10425 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9990 осіб та 1620 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8945 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5320 осіб та 1120 транспортних засобів.

«Станиця Луганська» – 10240 осіб.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Сьогодні зранку в них на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 20/70; «Мар’їнка» – 10/70; «Новотроїцьке» – 0/40; «Гнутове» – 20/25.

Зазначимо, що протягом минулої доби прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби, що діють у складі Об’єднаних сил завадили 2 спробам порушення правил переміщення товарів. Їх намагалися перевезти в транспортних засобах через КПВВ «Мар’їнка» до тимчасово окупованої території України. Зокрема, були виявлені одяг, взуття та годинники вартістю близько 140 тисяч гривень. Виявлені товари встановленим порядком передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в цьому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду громадяни двічі намагалися підкупити співробітників Держприкордонслужби. Вони пропонували кошти аби отримати сприяння в перетині лінії розмежування і безперешкодному переміщенні товарів. На свої пропозиції громадяни отримали від прикордонників відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси