Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
13 березня 2019 07:15

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/60; «Мар’їнка» – 20/70; «Новотроїцьке» – 10/40; «Гнутове» – 20/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 43 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10075 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9315 осіб та 1555 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7955 осіб та 1330 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4715 осіб та 1060 транспортних засобів.

«Станиця Луганська» – 10910 осіб.

Також учора в КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» прикордонники Донецького та Краматорського загонів, що діють у складі Об’єднаних сил, під час огляду трьох автомобілів, які рухалися через лінію зіткнення на виїзд до тимчасово окупованої території України, виявили партію препарату для збільшення частин тіла, харчові біодобавки, планшети та автозапчастини на загальну суму 58 тисяч гривень.

А в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники Лисичанського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду особистих речей двох громадян України виявили товарів на загальну суму більше 27,5 тисячі гривень, а саме – через лінію зіткнення намагалися незаконно перемістити промтовари, продукти харчування, одяг, взуття та косметичні засоби.

В усіх випадках виявлені товари встановленим порядком передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Гнутове» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси