Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
07 березня 2019 07:55

Пропускні операції в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в межах визначених дорожніх коридорів розпочались вчасно.

Пасажиро-транспортний потік в усіх КПВВ залишається динамічним та характеризується певним збільшенням у порівнянні з попередньою добою. Всього через лінію зіткнення прослідувало 41 тисяча осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9405 осіб та 1155 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8410 осіб та 1410 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8030 осіб та 1420 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4460 осіб та 1050 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10680 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 10/40; «Мар’їнка» – 30/50; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 10/15.

Прикордонники Краматорського загону спільно із працівниками ДФС, що діють у складі Об’єднаних сил, у КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» завадили двом спробам переміщення товарів через лінію зіткнення з порушенням встановлених правил. Зокрема через лінію зіткнення намагались провезти сільськогосподарську техніку та садовий інвентар на загальну суму майже 50 тисяч гривень. Товар встановленим порядком передано представникам фіскальної служби для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 4 вантажівки від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Для мешканців Донецької та Луганської областей направлялася гуманітарна допомога вагою 83 тонни. При цьому бойовики збройних формувань РФ, без пояснення причин, на тимчасово окуповану територію не пропустили 3 вантажівки, які повернулися на підконтрольну Україні територію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси