Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
25 лютого 2019 08:16

Пропускні операції через лінію розмежування в межах визначених дорожніх коридорів розпочались за зимовим графіком. Усі КПВВ функціонують у штатному режимі.

За минулу добу відмічається зменшення пасажиро-транспортного потоку. Так, через КПВВ прослідувало 26,3 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6960 осіб та 740 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5435 осіб та 950 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 4885 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2505 осіб та 650 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6510 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/50; «Мар’їнка» – 40/60; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 30/25.

Учора прикордонники Краматорського загону разом із співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Майорське» завадили двом спробам переміщення на контрольовану територію тютюнових виробів з порушенням встановлених правил. Товар на загальну суму близько 4 тисяч гривень вилучено представниками фіскальної служби для здійснення подальшого процесуального оформлення.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонні наряди з допомогою службового собаки з пошуку наркотичних речовин виявили двох чоловік, які намагались перемістити через лінію розмежування речовину рослинного походження, ймовірно – канабіс та білу порошкоподібну речовину.

 За цими фактами до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення. Громадян разом із знахідками передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни України, намагались «домовитися» щодо безперешкодного пропуску через лінію розмежування. На таку пропозицію особи отримали від прикордонників категоричну відмову. Кримінальні правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» задокументовано, громадянина передано представникам Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси