Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
06 лютого 2019 08:22

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування відкрились за графіком зимового періоду та функціонують у штатному режимі.

За минулу добу відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку, так через КПВВ прослідувало 34,5 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7510 осіб та 865 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7160 осіб та 1155 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 6870 осіб та 1280 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3665 осіб та 825 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9705 осіб.

Зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/55; «Мар’їнка» – 40/30; «Новотроїцьке» – 45/50; «Гнутове» – 40/50.

Учора прикордонники Донецького загону спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Гнутове» завадили спробі переміщення партії одягу загальною вартістю майже 35 тисяч гривень. Товар, що мали намір перемістити до тимчасово окупованої території України з порушенням встановлених правил, вилучено представниками фіскальної служби для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» та КрП «Мар’їнка» прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» щодо безперешкодного перетину лінії розмежування. На таку пропозицію особи отримали від прикордонників категоричні відмови. Кримінальні правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» задокументовано, громадян передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси