Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
02 лютого 2019 08:20

На цей час усі КПВВ, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, відкриті відповідно до зимового графіку роботи та працюють у штатному режимі.

Варто зазначити, що учора загальний пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та значно збільшився в порівнянні з попередньою добою.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/50; «Мар’їнка» – 60/60; «Новотроїцьке» – 35/20; «Гнутове» – 20/30.

Загалом учора через КПВВ прослідувало 36,7 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7840 осіб та 945 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7750 осіб та 1355 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6865 осіб та 1275 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3440 осіб та 755 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10815 осіб.

Також минулої доби в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду двох автомобілів  виявили товарів на загальну суму майже 240 тисяч гривень, а саме – через лінію зіткнення намагалися незаконно перемістити станок для виготовлення ключів та мобільні телефони. Громадян, транспортні засоби та товари передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в цьому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 6 вантажівок з продуктовими та гігієнічними наборами  загальною вагою понад 57 тонн від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси