Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
18 сiчня 2019 07:48

Загалом через КПВВ прослідувало 40 тисяч осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/50; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 20/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом через КПВВ прослідувало 40 тисяч осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9280 осіб та 945 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8535 осіб та 1290 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7670 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4450 осіб та 940 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10095 осіб.

Учора в КПВВ «Мар’їнка» співробітники оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби, що діють у складі Об’єднаних сил, виявили серед громадян, що слідують на виїзд з тимчасово окупованої території України, чоловіка, причетного до діяльності непередбачених законом збройних формувань. Громадянина України, 1999 року народження, затримано та разом з повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення передано співробітникам Національної поліції у Донецькій області для проведення подальших слідчих дій.

Також минулої доби, в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили автомобіль, яким наш співвітчизник намагався перемістити через лінію зіткнення на виїзд до тимчасово окупованої території України запчастини до комп’ютерної техніки на суму більше 11 тисячі гривень.

А в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили у громадянки України, яка рухалась у пішому порядку через лінію зіткнення на вихід до тимчасово окупованої території України, партію косметичних виробів на суму майже 31,5 тисячі гривень.

В обох випадках товари передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси