Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
14 сiчня 2019 08:00

Контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил працюють у штатному режимі.

Минулої доби продовжувало відмічатися певне зменшення пасажиро-транспортного потоку в порівнянні з попередніми днями. Загалом через КПВВ прослідувало 27,4 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6630 осіб та 810 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5690 осіб та 960 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5120 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2500 осіб та 600 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7460 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд перед КПВВ знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/30; «Мар’їнка» – 20/35; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 15/15.

Військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з представниками ДФС, які діють у складі Об’єднаних сил, у КПВВ «Майорське» завадили двом спробам порушення правил переміщення через лінію розмежування товарів. Зокрема на тимчасово окуповану територію намагалися перемістити комп’ютерну техніку та низьковольтні контактори. Вартість товарів становить 55 тисяч гривень. Наразі їх вилучено для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України, який перетнув державний кордон в недіючому пункті пропуску на кордоні з РФ, намагався «домовитися» щодо непритягнення його до адміністративної відповідальності. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. По даному випадку до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси