Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
10 сiчня 2019 07:56

Прикордонні наряди Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» та «Новотроїцьке» завадили незаконному переміщенню товарів на загальну суму майже 80 тисяч гривень.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування відкрились за зимовим графіком роботи та працюють у штатному режимі.

За минулу добу відмічається тенденція до збільшення пасажиро-транспортного потоку. Так загалом через КПВВ прослідувало 32,1 тисячі осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7580 осіб та 825 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7015 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 6815 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2645 осіб та 510 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8075 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/50; «Мар’їнка» – 50/60; «Новотроїцьке» – 50/30; «Гнутове» – 20/20.

Учора прикордонні наряди Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби зі складу Об'єднаних сил у КПВВ  «Мар’їнка», «Майорське» та «Новотроїцьке» завадили незаконному  переміщенню через лінію зіткнення  тканини для меблів, засобів особистої гігієни та комп’ютерного моноблоку на загальну суму майже 80 тисяч гривень. Товари вилучено та передано представникам ДФС встановленим порядком.

Крім того, у КПВВ «Гнутове» прикордонники зафіксували факт пропонування хабара громадянином України для безперешкодного та позачергового перетину лінії розмежування. Правопорушника та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси