Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
13 грудня 2018 07:37

Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та характеризувався певним збільшенням в порівнянні з попереднім днем.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі відповідно до зимового графіку роботи.

Загалом через КПВВ прослідувало 40,7 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9360 осіб та 985 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8475 осіб та 1365 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7970 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4225 осіб та 945 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10645 осіб.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/65; «Мар’їнка» – 0/70; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 20/20.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів виявили два автомобілі, якими намагалися перемістити через лінію зіткнення на виїзд до тимчасово окупованої території України комплектуючі до комп’ютерної техніки та музичний звукопідсилювач на загальну суму більше 37 тисяч гривень. Товари передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду у розмірі 400 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 8 вантажівок від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові та гігієнічні набори, канцелярські приладдя, будівельні матеріали та одяг загальною вагою більше 147 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси