Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
11 грудня 2018 07:49

Ворог продовжує застосовувати зброю в межах визначених гуманітарних дорожніх коридорів, як в години роботи пунктів перетину лінії розмежування, так і в неробочий час.

Так, учора о 21.35 з боку тимчасово окупованого населеного пункту Олександрівка було відкрито вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї різного калібру по позиціям прикордонників зі складу Об’єднаних сил, що несуть службу на блокпості першого оборонного рубежу перед КПВВ «Мар’їнка». У цей час контрольно-пропускні операції були завершені й в зоні ураження цивільних осіб не було, військовослужбовці знаходились в укриттях. Вогонь у відповідь не відкривався. На щастя, постраждалих немає.

Провокаційні дії російсько-окупаційних військ спрямовані на дестабілізацію ситуації в межах гуманітарних дорожніх коридорів, в результаті якої можливе ведення обмежень на роботу КПВВ.

Не дивлячись на збройні провокації, підрозділи Об’єднаних сил продовжують цілодобово забезпечувати безпеку в регіоні.

Сьогодні всі КПВВ відкрились згідно графіку та працюють у штатному режимі.

За минулу добу відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку. Так через контрольні пункти в’їзду-виїзду прослідувало 31,5 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7145 осіб та 920 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6465 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 5960 осіб та 1220 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3260 осіб та 780 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8635 осіб.

Зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 20/15.

Учора військовослужбовці Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» й «Гнутове» завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення акустичної системи, автозапчастин та обладнання для твердопаливних котлів, на загальну суму понад 100 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальших правових дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси