Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
02 грудня 2018 08:05

Через КПВВ минулої доби прослідувало 26,6 тисячі осіб та 3,6 тисячі транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/50; «Мар’їнка» – 0/30; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 30/40.

Загалом через КПВВ минулої доби прослідувало 26,6 тисячі осіб та 3,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6127 осіб та 820 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5935 осіб та 1126 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5325 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2468 осіб та 640 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6765 осіб.

Учора в КПВВ «Майорське», «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке»   прикордонники Краматорського, Лисичанського та Донецького загонів виявили у трьох випадках товари, які наші співвітчизники намагалися перемістити до тимчасово окупованої території України з порушеннями. Серед них - повітряний компресор, акустична система та інші товари народного споживання на суму майже 90 тисяч гривень. Виявлений крам передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження командувача Об’єднаних сил, від учорашнього дня контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил перейшли на зимовий графік роботи.

Пропуск осіб та транспортних засобів через контрольні пункти здійснюється  з 08.00 до 17.00. Таким чином час роботи усіх КПВВ стає меншим.

Зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою та направлена на убезпечення життя мирного населення, яке перетинає лінію зіткнення, оскільки світла пора доби зменшується, а в темний час підвищуються ризики обстрілу з боку незаконних збройних формувань. 

Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздок та перетину лінії зіткнення через контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси