Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
29 листопада 2018 08:43

За минулу добу відмічається зменшення пасажиро-транспортного потоку.

З 1 грудня 2018 року усі контрольні пункти в'їзду-виїзду, що знаходяться в районі операції Об’єднаних сил, переходять на зимовий графік роботи. Пропуск осіб і транспортних засобів буде здійснюватися з 08.00 до 17.00 щоденно. Прохання до громадян врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.

Зазначимо, що усі КПВВ відкрились за графіком осіннього періоду та функціонують у штатному режимі. Також, прикордонниками посилено заходи контролю осіб та транспортних засобів, що слідують через лінію зіткнення.

За минулу добу відмічається зменшення пасажиро-транспортного потоку. Так, учора через КПВВ прослідувало 35,1 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7910 осіб та 910 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8105 осіб та 1430 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7330 осіб та 1340 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2955 осіб та 675 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8795 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/65; «Новотроїцьке» – 25/50; «Гнутове» – 25/20.

Також, учора, прикордонні наряди Краматорського та Донецького загонів, спільно з працівниками фіскальної служби, що діють у складі Об’єднаних сил, у КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» та «Новотроїцьке» завадили чотирьом спробам порушення правил переміщення через лінію зіткнення товарів народного споживання на загальну суму близько 140 тисяч гривень. Товари вилучено працівниками ДФС для прийняття правового рішення.

А в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону за допомогою службового собаки  виявили чоловіка, який намагався перемістити через лінію зіткнення речовину сіро-зеленого кольору, імовірно марихуана. Особу, наркотичну речовину та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 КК України передано представникам Національної поліції.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» щодо безперешкодного переміщення товару через лінію зіткнення за грошову винагороду. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Правопорушення зафіксовано і задокументовано, громадянина передано представникам Національної поліції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідувало 24 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Загалом оформлено майже 517 тонн вантажу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси