Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
27 листопада 2018 08:15

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів у КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» завадили трьом спробам порушення правил переміщення через лінію зіткнення косметичних виробів та електротоварів на загальну суму майже 101 тисяча гривень.

За минулу добу відмічалося певне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Так, учора через КПВВ на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил прослідувало 39,6 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9120 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8065 осіб та 1355 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7565 осіб та 1470 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3605 осіб та 845 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11245 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 30/45; «Гнутове» – 20/20.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду відкрились за осіннім графіком та працюють у штатному режимі.

Учора, прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби, що діють у складі Об’єднаних сил, у КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» завадили трьом спробам порушення правил переміщення через лінію зіткнення товарів, а саме – косметичних виробів та електротоварів на загальну суму майже 101 тисяча гривень. Товар вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у цих КПВВ співробітники Держприкордонслужби  зафіксували два випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошові винагороди у розмірі 600 та 1000 гривень. На свої пропозиції особи отримали від прикордонників  категоричні відмови. Правопорушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси