Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
15 листопада 2018 08:31

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Краматорського загону за допомогою службового собаки виявили у чоловіка, який намагався перемістити через лінію зіткнення речовину сіро-зеленого кольору, імовірно, марихуану.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил розпочали роботу за осіннім графіком та  працюють  у штатному режимі.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 40,8 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9430 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9020 осіб та 1515 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8030 осіб та 1550 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4100 осіб та 980 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10300 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 20/20.

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів, спільно зі співробітниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ  «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення автозапчастин, будівельних матеріалів та засобів особистої гігієни, на загальну суму понад 55 тисяч гривень. Товар вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Краматорського загону за допомогою службового собаки  виявили чоловіка, який намагався перемістити через лінію зіткнення речовину сіро-зеленого кольору, імовірно, марихуана. Особу, наркотичну речовину та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 КК України передано представникам Нацполіції.

А в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське», «Мар'їнка» та на КрП  «Мар'їнка» військовослужбовці Краматорського загону зафіксували три випадки, коли громадяни України за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення пропонували хабарі правоохоронцям. Наразі правопорушників передано представникам Національної поліції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до ТОТУ прослідувало 2 вантажівки від Міжнародного комітету Червоного Хреста із будівельними матеріалами та пунктами обігріву, загальною масою майже 25 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси