Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
12 листопада 2018 08:21

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно графіку та функціонують у штатному режимі.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 0/10; «Гнутове» – 0/10.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 20,3 тисячі осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4570 осіб та 715 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4860 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 4020 осіб та 850 транспортних засобів;

«Гнутове» – 1585 осіб та 440 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5255 осіб.

Учора в КПВВ «Станиця Луганська» з ТОТУ прибув 69-річний громадянин України, на особисті речі якого спрацював службовий собака, спеціально натренований на пошук вибухових речовин. У ході проведення огляду прикордонники спільно з представниками ДФС зі складу Об’єднаних сил в ручній поклажі громадянина виявили бойовий револьвер системи Нагана калібру 7,62 мм, 17 набоїв до нього та 16 набоїв калібром 9 мм.

Правопорушника, небезпечні знахідки та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» передано представникам Нацполіції для проведення подальших процесуальних дій.

Крім того, військовослужбовці Краматорського загону спільно зі співробітниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» завадили незаконному переміщення через лінію зіткнення продуктів харчування та одяг на загальну суму майже 28 тисяч гривень. Товар вилучено працівниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси