Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
06 листопада 2018 08:08

Учора через КПВВ прослідувало 37,3 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 0/30.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався незначним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 37,3 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7530 осіб та 1015 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7640 осіб та 1510 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6705 осіб та 1355 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3075 осіб та 770 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 12320 осіб.

Учора в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону, що діють у складі Об’єднаних сил, під час огляду двох автомобілів, які рухалися через лінію зіткнення на виїзд до тимчасово окупованої території України, виявили 32 мобільних телефони і аксесуари до них та різноманітні товари народного споживання на загальну суму більше 195 тисячі гривень. Товари передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Також, минулої доби у цьому ж КПВВ співробітники Держприкордонслужби за допомогою службового собаки виявили у нашого співвітчизника, який рухався у пішому порядку до тимчасово окупованої території України, наркотичну речовину. Чоловіка передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси