Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
04 листопада 2018 08:27

Учора ввечері, о 18.25, ще до закінчення роботи контрольного пункту виїзду-виїзду «Мар’їнка», з боку тимчасово окупованого населеного пункту Олександрівка, що неподалік Донецька, окупанти відкрили прицільний вогонь з автоматів та кулеметів.

Учора ввечері, о 18.25, ще до закінчення роботи контрольного пункту виїзду-виїзду «Мар’їнка», з боку тимчасово окупованого населеного пункту Олександрівка, що неподалік Донецька, окупанти відкрили прицільний вогонь з автоматів та кулеметів по позиціях підрозділів Об’єднаних сил.

Під обстріл потрапив і контрольний пост прикордонників, що знаходиться перед КПВВ «Марїнка».

На щастя, на цей час в зоні ураження цивільних осіб не було, ніхто не постраждав, військовослужбовці Держприкордонслужби та Збройних сил  зі складу Об’єднаних сил забезпечили належний рівень безпеки.

Сьогодні, після перевірки військовослужбовцями наявності небезпечних предметів, усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились за графіком.  

Зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд прибула така кількість транспортних засобів:

 «Майорське» – 0/70; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 0/30.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало майже 35,9 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8000 осіб та 1098 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8696 осіб та 1646 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7125 осіб та 1420 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3479 осіб та 925 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8636 осіб.

А під час перевірочних заходів учора вдень у КПВВ «Мар'їнка»  військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з працівниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил  виявили 5 картин. Вартість виявлених полотен склала понад 30 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси