Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
05 жовтня 2018 07:54

Військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно зі співробітниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» завадили переміщенню через лінію зіткнення двигуна до човна вартістю понад 33 тисячі гривень.

Всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно графіку.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 35,7 тисяч осіб та 4,7 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7565 осіб та 1050 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7910 осіб та 1570 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 6910 осіб та 1350 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3080 осіб та 740 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10310 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 30/50; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 0/50; «Гнутове» – 20/20.

Військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з співробітниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» завадили переміщенню через лінію зіткнення двигуна до човна вартістю понад 33 тисячі гривень. Товар вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонники зафіксували 2 випадки, коли громадяни України намагались вирішити питання безперешкодного перетину лінії зіткнення за допомогою хабарів. Стосовно правопорушників до НП направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальне правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

А через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до ТОТУ прослідувало 8 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та Міжнародного комітету Червоного Хреста загальною масою 39,4 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси