Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
28 вересня 2018 07:39

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону за допомогою службового собаки, що спеціально навчений на пошук наркотичних речовин, виявили чоловіка який намагався перемістити через лінію зіткнення згорток з речовиною сіро-зеленого кольору.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Звертаємо увагу, що з 27 вересня 2018 року, на виконання рішення Уряду, з метою покращення умов перетину громадянами лінії зіткнення, розпочалися роботи з реконструкції та облаштування інфраструктури контрольного пункту в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Варто зауважити, що функціонування КПВВ не припинятиметься, однак можливі деякі ускладнення в русі пов’язаних з тимчасовою зміною напрямків руху, проведенням монтажних робіт та перенесенням модулів для проведення контрольних операцій.

Просимо громадян з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, які будуть виникати в ході виконання робіт. В цих умовах співробітники Держприкордонслужби докладуть всіх зусиль для забезпечення ритмічності функціонування КПВВ та безпеки громадян при проходженні контрольних процедур.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 20/40; «Мар’їнка» – 0/45; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 20/30.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 44,8 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

  «Майорське» – 10170 осіб та 1210 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10240 осіб та 1620 транспортних засобів;

 «Новотроїцьке» - 7790 осіб та 1220 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4400 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 12270 осіб.

Військовослужбовці Донецького та Лисичанського прикордонних загонів спільно зі співробітниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська» завадили переміщенню через лінію зіткнення спортивного харчування на загальну суму понад 26 тисяч гривень та тепловізора «DVS-8-DK3/C» вартістю 130 тисяч гривень. Товари вилучено та передано представникам ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону за допомогою службового собаки, що спеціально навчений на пошук наркотичних речовин, виявили чоловіка який намагався перемістити через лінію зіткнення згорток з речовиною сіро-зеленого кольору вагою близько двох грам. Громадянина разом зі знахідкою та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси