Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
27 вересня 2018 08:39

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 10/50; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 15/30.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Звертаємо увагу, що з 27 вересня 2018 року, на виконання рішення Уряду, з метою покращення умов перетину громадянами лінії зіткнення, розпочнуться роботи з реконструкції та облаштування інфраструктури контрольного пункту в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Варто зауважити, що функціонування КПВВ не припинятиметься, однак можливі деякі ускладнення в русі пов’язаних з тимчасовою зміною напрямків руху, проведенням монтажних робіт та перенесенням модулів для проведення контрольних операцій.

Просимо громадян з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, які будуть виникати в ході виконання робіт. В цих умовах співробітники Держприкордонслужби докладуть всіх зусиль для забезпечення ритмічності функціонування КПВВ та безпеки громадян при проходженні контрольних процедур.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 10/50; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 15/30.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 45,4 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9985 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10390 осіб та 1660 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8750 осіб та 1610 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4210 осіб та 970 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 12130 осіб.

Військовослужбовці Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» припинили спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення, а саме – пекарської шафи вартістю 12,4 тисячі гривень та продуктів харчування на суму 11,8 тисячі гривень. Товари вилучено працівниками ДФС для подальших процесуальних дій.

Крім того, в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову, правопорушення зафіксовано і задокументовано, громадянина передано представникам Національної поліції.

Також, через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 2 вантажних автомобіля з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Загалом оформлено вантаж загальною масою понад 22,5 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси