Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
25 вересня 2018 07:55

Співробітниками Держприкордонслужби у взаємодії з працівниками ДФС, що діють у складі Об’єднаних сил, припинено чотири спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 20/60; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 15/20.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 41 тисяча осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8970 осіб та 1090 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9205 осіб та 1690 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7690 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3800 осіб та 890 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11365 осіб.

Також, за минулу добу співробітниками Держприкордонслужби у взаємодії з працівниками ДФС, що діють у складі Об’єднаних сил, припинено чотири спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення.

Так, прикордонники Лисичанського та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби у КПВВ «Станиця Луганська», «Майорське» та «Мар’їнка» під час огляду особистих речей двох громадянок України та автомобіля, які намагалися потрапити до тимчасово окупованої території України, виявили 320 літрів оливкової олії, 52 кілограми сиру, партію спортивних костюмів та товари народного споживання на загальну суму майже 104 тисячі гривень. Товари вилучено та передано представникам ДФС для подальших процесуальних дій.

А в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону в одному з автомобілів, що слідував до тимчасово окупованої території України виявили технічне срібло, яке було приховано від контролю, вагою 490 грамів. Особу, що здійснювала переміщення, транспортний засіб та знахідку передано представникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошові винагороди у розмірі 500 та 1000 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси