Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
08 вересня 2018 08:15

Сьогодні о 12.00 після проведення основних робіт з реконструкції, за рішенням командувача Об’єднаних сил відновлює своє функціонування контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська».

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 30/50; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 20/20.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 34,1 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 10105 осіб та 1225 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10720 осіб та 1950 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8925 осіб та 1785 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4315 осіб та 1005 транспортних засобів.

Сьогодні, 8 вересня, о 12.00 після проведення основних робіт з реконструкції, за рішенням командувача Об’єднаних сил відновлює своє функціонування контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», що наразі залишається єдиним дорожнім коридором на Луганщині. 

Учора в КПВВ «Мар’їнка» та «Гнутове» прикордонники Краматорського та Донецького загонів, що діють у складі Об’єднаних сил, під час огляду двох автомобілів, які рухалися через лінію зіткнення, виявили парфуми та сигарети на загальну суму близько 50 тисяч гривень. Товари передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду у розмірі 1000 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси