Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
05 вересня 2018 08:03

У контрольному пункті в'їзду-виїзду «Майорське» зафіксовано один випадок пропонування хабара громадянином України прикордонникам для безперешкодного пропуску через лінію зіткнення.

Сьогодні всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил, окрім КПВВ «Станиця Луганська», який закрито до 7 вересня на ремонт, відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилась така кількість транспортних засобів:

 «Майорське» – 20/50; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 20/10.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 28,6 тисяч осіб та 5,1 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8650 осіб та 1150 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8700 осіб та 1640 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7790 осіб та 1500 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3430 осіб та 820 транспортних засобів.

Військовослужбовці Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил завадили незаконному переміщенню через КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» ветеринарних препаратів на загальну суму 36 тисяч гривень, запчастин до екскаватора, сума оцінки яких встановлюється. Товари вилучено та передано представникам ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Майорське» зафіксовано один випадок пропонування хабара громадянином України прикордонникам для безперешкодного пропуску через лінію зіткнення. Правопорушника передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси