Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
03 вересня 2018 08:07

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками ДФС, зі складу Об’єднаних сил, завадили у КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» двом спробам переміщення товарів через лінію зіткнення.

Сьогодні всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил, окрім КПВВ «Станиця Луганська», який закрито до 7 вересня на ремонт, розпочали контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи. 

Загалом зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/25; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 10/40; «Гнутове» – 20/20.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 22,4 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6920 осіб та 950 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6675 осіб та 1390 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 5960 осіб та 1370 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2860 осіб та 680 транспортних засобів.

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками ДФС, зі складу Об’єднаних сил, завадили у КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» двом спробам переміщення товарів через лінію зіткнення. Зокрема було виявлено стоматологічні матеріали, окуляри, одяг взуття, інструменти вартістю майже 80 тисяч гривень. Товари вилучено та передано представникам ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували один випадок, коли громадянин України намагався домовитись щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників відмову. Громадянина передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси