Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
28 серпня 2018 08:35

За рішенням командувача Об’єднаних сил сьогодні з 06.00 відновилися пропускні операції в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське».

За рішенням командувача Об’єднаних сил сьогодні з 06.00 відновилися пропускні операції в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське». На цей час усі контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил працюють у штатному режимі відповідно до літнього графіку роботи.

Сьогодні зранку в КПВВ знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 50/50;  «Мар’їнка» – 60/0; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 15/15.

Упродовж минулої доби через КПВВ, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прослідувало 38,2 тисячі осіб та 5,1 тисяча транспортних засобів:

«Мар’їнка» – 13405 осіб та 2120 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9910 осіб та 1970 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4320 осіб та 965 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10600 осіб.

Також, учора прикордонники Донецького, Краматорського та Лисичанського загонів спільно з представниками ДФС припинили три спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення в КПВВ «Новотроїцьке», «Мар’їнка» та «Станиця Луганська». Серед виявлено – велика кількість фурнітури для взуття, запальничок та комп’ютерне обладнання. Товари вартістю понад 225 тисяч гривень передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, на КрП «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували три випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» щодо безперешкодного перетинання лінії зіткнення. На такі пропозиції особи отримали від прикордонників категоричні відмови. В усіх випадках кримінальне правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» задокументовано, громадян передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси