Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
26 серпня 2018 07:54

Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався збільшенням у порівнянні з попереднім днем.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Мар’їнка» – 15/10; «Новотроїцьке» – 10/15; «Гнутове» – 20/15.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 32,6 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Мар’їнка» – 11215 осіб та 2060 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8090 осіб та 1765 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3240 осіб та 800 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10095 осіб.

На цей час через регулярні обстріли припинено функціонування КПВВ «Майорське», де наразі не здійснюються пропускні операції осіб та транспортних засобів. Держприкордонслужба звертається до громадян з проханням врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок.

Інші КПВВ, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, відкриті відповідно до літнього графіку роботи та працюють у штатному режимі.

Минулої доби в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону під час огляду двох автомобілів, які рухалися через лінію зіткнення, виявили сантехнічні комплектуючі, гральні карти, ветеринарні медичні препарати та мисливську рушницю з патронами. Зброю та набої виявлено за допомогою службового собаки.

Транспортний засіб та товари передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення. Крім того, до Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Виявлену рушницю та набої вилучено співробітниками полції в Донецькій області.

Також учора, в КПВВ «Новотроїцьке» військовослужбовці Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявили та затримали громадянку України, яка можливо причетна до сприяння учасникам злочиних організацій. Наразі до Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 256 КК України (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності). Особу передано співробітникам Волноваського ВП ГУНП України в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси