Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
17 серпня 2018 08:27

Прикордонники Лисичанського та Донецького загонів спільно з представниками фіскальної служби, зі складу Об’єднаних сил, попередили дві спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/55; «Мар’їнка» – 0/45; «Новотроїцьке» – 15/50; «Гнутове» – 25/15.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 50,2 тисячі осіб та 6,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10840 осіб та 1240 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 12130 осіб та 2220 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 10420 осіб та 1910 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5220 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  11660 осіб.

Прикордонники Лисичанського та Донецького загонів спільно з представниками фіскальної служби, зі складу Об’єднаних сил, завадили двом спробам порушенню правил переміщення товарів через лінію зіткнення в КПВВ «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке». Серед виявленого – тютюнові вироби, газовий та електричний котли на загальну суму майже 26 тисяч гривень. Товари передано представникам ДФС для подальшого правового рішення.  

У КПВВ «Майорьке» військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з представниками ДФС зі складу Об’єднаних сил, у громадянина України, який слідував на тимчасово окуповану територію, виявили холодну зброю. Громадянина та знахідку передано представникам Національної поліції для прийняття подальшого правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували один випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» щодо безперешкодного переміщення через лінію розмежування товарів. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Кримінальне правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» задокументовано, громадянина передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси