Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
09 серпня 2018 08:00

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками ДФС зі складу Об’єднаних сил завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення старовинної монети 1726 року, яка, імовірно, становить культурну та історичну цінність.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 20/15.

Загалом через КПВВ минулої доби прослідувало 41,4 тисяч осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8670 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10010 осіб та 1900 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 9030 осіб та 1740 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4370 осіб та 970 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9270 осіб.

Учора поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка», що на лінії зіткнення, військовослужбовець Краматорського загону підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Прикордонник виконував завдання з прикриття контрольного пункту. Військовослужбовець отримав чисельні осколкові поранення спини та голови. Поранений госпіталізований і отримує спеціалізовану медичну допомогу. Його стан здоров’я – середньої тяжкості.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками ДФС зі складу Об’єднаних сил завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення старовинної монети 1726 року, яка, імовірно, становить культурну та історичну цінність. Предмет старовини передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території прослідувало 7 вантажних автомобілів з будівельними матеріалами, піском, гігієнічними та медичними наборами загальною вагою понад 103,5 тонн від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси