Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
27 липня 2018 08:00

На виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил сьогодні з 09.00 до 11.00 години буде припинено пропуск осіб до тимчасово окупованої території України через КПВВ «Станиця Луганська» у зв’язку з проведенням розмінування території.

Сьогодні зранку усі контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, відкрились згідно літнього графіку та працюють у штатному режимі.

Проте на виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил сьогодні з  09.00 до 11.00 години буде припинено пропуск осіб до тимчасово окупованої території України через КПВВ «Станиця Луганська» у зв’язку з  проведенням розмінування території. Просимо усіх громадян, які мали намір у цей день перетинати лінію зіткнення через заначений контрольний пункт врахувати цю інформації при плануванні своїх поїздок.

За минулу добу відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку. Всього через КПВВ прослідувало 48,4 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 10080 осіб та 1150 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11610 осіб та 2030 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 10040 осіб та 1870 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4830 осіб та 1020 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11810 осіб.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 25/50; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» –20/15.

 

Військовослужбовці Лисичанського, Краматорського й Донецького загонів зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Станиця Луганська», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» виявили трьох осіб, які мали намір незаконно перемістити через лінію зіткнення комплектуючі до комп’ютерної техніки на загальну суму майже 50 тисяч гривень, автомобільні колеса вартістю близько 30 тисячі гривень й тютюнові вироби на 6 тисяч гривень. Усі товари вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, на КрП «Марїнка» та у КПВВ «Гнутове» прикордонники зафіксували 2 випадки, коли двоє громадян України та Грузії намагались «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску їх через лінію зіткнення за грошову винагороду. Стосовна правопорушників складено протоколи про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси