Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
19 липня 2018 08:19

У КПВВ «Майорське» прикордонники зі складу операції Об’єднаних сил зафіксували спробу громадянина України «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 5/50; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 10/10.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 47,2 тисяч осіб та 5,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10440 осіб та 1150 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11120 осіб та 1970 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 9740 осіб та 1780 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4920 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11021 осіб.

Військовослужбовці Донецького прикордонного загону у взаємодії з фіскальними нарядами зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке» виявили два автомобілі, якими мали намір незаконно перемістити через лінію зіткнення обладнання для броварень на суму 50 тисяч гривень та автомобільні запчастини вартістю 45,6 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували спробу громадянина України «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду. На таку пропозицію він отримав від прикордонників відмову. Громадянина передано представникам Національної поліції.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 8 вантажних машин з будівельними матеріалами та харчовими наборами  загальною вагою майже 154 тонни від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси