Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
11 липня 2018 07:43

На КрП «Мар’їнка» та у КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували 3 випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/50; «Мар’їнка» – 0/10; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 20/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 43,5 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9260 осіб та 1070  транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10370 осіб та 1940 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 9300 осіб та 1700 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4540  осіб та 970 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  10040 осіб.

Військовослужбовці Донецького та Лисичанського прикордонних загонів зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке» і «Станиця Луганська» виявили двох осіб, які мали намір незаконно перемістити через лінію зіткнення контактні лінзи для очей та аксесуари до них, що були заховані у коробки з пшеничною кашею, на загальну суму майже 22 тисячі гривень та компакт-диски вартістю понад 21 тисячу гривень. Товари вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Крім того, на КрП «Мар’їнка» та у КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували 3 випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду. На такі пропозиції правопорушники отримали від прикордонників відмови.  До компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси